In uw winkelmandje: 0 Artikel, 0,00 EUR

Meer energie en minder ongemakken met Spirulina

Pijn een verkeerd begrepen signaal ?

Dat je voeding de basis vormt van je gezondheid is nogal logisch, want indien je wonderlijke lichaam dat in staat is zichzelf te repareren niet de benodigde bouwstenen ontvangt, dan loopt het herstelproces fout.
Er ontstaat dan na verloop van tijd pijn. Deze pijn wordt in onze Westerse beschaving bekeken als de indikatie bij uitstek om een arts op te zoeken.

Die staat dan voor de bijna onmogelijke taak om daar iets aan te doen.

Net zolang het chronisch voedingstekort dat de oorzaak is van het pijnlijk ongemak niet gekompenseerd wordt, stuurt de intelligentie die je lichaam elke nacht tracht te repareren een signaal uit, wat wij dan pijn noemen.

Een kind leert van pijn dat er iets mis is, als het bijvoorbeeld een hete kachel aanraakt, een volwassene klaarblijkelijk niet.

Maak je voeding kompleet met Spirulina en je lichaam zal je belonen met meer energie en minder ongemakken, ook op latere leeftijd.

De darm zetel van leven of dood !

Is je darmtoestand niet altijd even optimaal,
kijk dan even op
www.darmproblemen.be

Gezond en slank met Hawaiian Spirulina Pacifica --- Eenvoudig afslanken voor een euro per dag --- Brainfit bvba , B-3140 Keerbergen 0476/520.612 --- Snelle levering Spirulina Nederland en Belgie